Menu Sluiten

Groene Speeltuin

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Van speeltoestel tot valdemping

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin.

Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking. U kan bij ons terecht voor de grondwerken van uw speeltuin, aankoop en installatie van speeltoestellen, valdempende rubbervloeren, rubbertegels, kunstgras en andere valdempende ondergronden. Veiligheid, creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop.

Wij hebben alles voor uw speeltuin, ja echt alles

Ontdek ons ruim aanbod aan diensten en producten:

87709198770919

Meer info

tags: Aanleg Speeltuin – Houtsnippers Voor Speeltuin – Inplanting Speeltuin – Natuurlijke Speeltoestellen – Outdoor Fitness Installatie – 

Wenst u meer info over groene speeltuin kijk dan vlug op https://www.dadiplay.be/ | Groene Speeltuin

Speeltuin | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Groene speeltuin

home recreatie brasseriekaart feesten fotos over ons contact amp route kinderfeestjes binnenspeeltuin speeltuin minigolf masdoolhof draadloos internet extra parking huifkartochten wandelen en fietsen wandelen en fietsen wandelen en fietsen in de horendonkse bossen de bosrust bevindt zich in een groene omgeving we zijn de stopplaats bij uitstek voor gezinnen met kinderen wandelaars en fietsers. Je vindt hier enkele routes voor een prachtige wandeling of fiets tocht in de horendonkse bossen. De groene lus de groene lus van essen is een km lange mountainbikeroute die start en eindigt vanop onze parking download hier de brochure en route. Knooppuntenwandelingen in samenwerking met vvv toerisme essen vzw hebben we leuke wandelingen die vertrekken vanop onze parking er zijn verschillende routes voor zowel de kleine als de grote avonturiers groene speeltuin zijn vaak gezocht Download hier de brochure. Copyright copy de bosrust gebruiksvoorwaarden login privacy beleid cookie policy .

zoeken zoeken topnavigatie contact navigatie hoofdnavigatie home nieuws projecten te koop te huur oproepen over ag vespa onze missie onze rol themas onze organisatie werken bij ag vespa vacatures onze mensen zoeken zoeken hoofdnavigatie home nieuws projecten te koop te huur oproepen over ag vespa onze missie onze rol themas onze organisatie werken bij ag vespa vacatures onze mensen themas themas jachthaven aan het willemdok met op de achtergrond het museum aan de stroom tom cornille neutelings riedijk architects rechts van tekst content stad aan het water het programma stad aan het water omvat drie gebiedsontwikkelingen eilandje scheldekaaien en blue gate antwerp. In deze voormalige havengebieden willen de stad en ag vespa via een gebiedsgerichte aanpak de band tussen stad en schelde weer versterken. Meerdere stadsprojecten rond wonen cultureel programma bedrijvigheid en de heraanleg van de publieke ruimte maken deze gebieden stilaan weer tot aantrekkelijke plekken om te wonen werken of vertoeven waarom kiezen voor groene speeltuin woonproject in jan de laetstraat .

De discipline van Groene speeltuin

menu home home vakantiehuis vakantiehuis algemeen faciliteiten aktiviteiten aktiviteiten in de omgeving wielrenners amp mtb s familie amp vrienden outdoor sports routes zakelijk fotogalerij fotogalerij prijzen en data prijzen en data contact contact events events nederlands deutsch franais english heerlijk lanterfanten… Wat het meest opvalt aan ons vakantiehuis is de ongedwongen sfeer. Er is een gezellige verblijfsruimte een professionele keuken en alle slaapkamers zijn sfeervol ingericht en hebben comfortabele eenpersoonsbedden. De ruime woonkamer is het centraal punt in huis. Er is plaats genoeg voor iedereen u kunt er spelletjes spelen aan de lange tafel borrelen aan de eikenhouten bar gamen op een origineel arcadespelautomaat of relaxen bij het haardvuur. Op het zonnige terras staan loungebanken en een grote eethoek onder een overkapping. Voor de echte grillmeisters is er een authentieke oferbarbecue waarop ook in de winter kan worden gegrild. W.